konrad11 Napisano 27 Maj 2011 Autor Napisano 27 Maj 2011 Dłuższy czas spędziłem z dala od tabletu, szkoda gadać. Ale dopadła mnie ostatnio taka robótka: Ilustracja znajdzie się za jakiś czas na karcie płatniczej/miejskiej - więc będzie całkiem mała. Kompozycję wymuszają logotypy, Banku, MasterCard, numer, miejsce na imię, nazwisko, itd., więc szaleć jakoś bardzo się nie dało. Używałem tekstur, montażu - nastawiłem się na efekt, a nie rozwój warsztatu;) Wszystkie komentarze i opinie będą mile widziane. Copyright © 2011 MOSOCO Mobile Solution Company
konrad11 Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Napisano 26 Grudzień 2011 Długa przerwa od malowania i znów to co lubię najbardziej, czyli wymyślanie postaci. Zupełnie nieprofesjonalnie, w ramach hobby w wolnym czasie. Tu akurat na potrzeby postaci do sesji:) Lubię raczej kombinować, szkice koncepcyjne sprawiają mi sporo frajdy. Nie mam cierpliwości do szczegółu i wiem że to widać;) Pozdrawiam!
tr3buh Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 ostatnie naprawde swietne, nadawalo by sie do wiedzmina
pumax Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Pierwsz od prawej podoba mi sie najbardziej :) całkiem nieźle
Rekomendowane odpowiedzi