Napisano 10 Październik 200915 l Witam, przejrzałem zakamarki swojego dysku i postanowiłem wrzucić trochę fotek. Na pierwszy raz prace dość stare, dokładnie rok 2005 - sprzęt mZ2: Cementownia - Grodziec:
Napisano 10 Październik 200915 l Jak dla mnie to prawie wszystkie foty są niedoświetlone o 1.5-3 EV. A ten mz2, co to za aparat bo google głupieje :)
Napisano 12 Październik 200915 l I co po tym jaki to aparat. To aparat wykonuje fotografię czy ty ? Zastanów się ;)
Napisano 13 Październik 200915 l Autor Sadowski25 to może ty się zastanowisz co piszesz? Przeczytaj sobie post Ex3 i dopiero zadawaj pytanie
Napisano 13 Październik 200915 l I co po tym jaki to aparat. To aparat wykonuje fotografię czy ty ? Zastanów się ;) Jeszcze niedawno byłeś mistrzem w rozpisywaniu się, jaki masz aparat/powiększalnik/papier etc. Proszę Cię, zachowaj odrobinę pokory i albo pisz konkretnie, albo nie pisz nic. Zdjęcia całkiem spoko, sam kiedyś miałem fazę na "opuszczone miejsca" ;) To zawsze jest chwytliwy temat, zwłaszcza jak się złapie ładne, ostre światełko. Jedyne co mi nieco przeszkadza to sepia, hehe. Pozdrawiam