navi Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 witam! zamieszczam pierwsze rendery moiej nowej pracy(robilem ją 40 min, dzisiaj rano)to jest dopiero początek, narazie niemam czasu na poprawki.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 a czemu zrezygnowałes z dalszego tworzenia autka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Mógłbyś pokazać na czym się wzorujesz, bo trudno stwierdzić co jest błędem a co jest zamierzone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 no mi sie zdecydowanie nie podobaja okolice oka -> trudno tam cos zobaczyc... w ogole, ta siatka jakas taka... wyglada, jakbys nie panowal nad nia :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 siemka moze jutro zamieszcze siatke dzisiaj niemam czasu:((( zaraz spylam na swiąteczne sniAdanie hehe .WSZYSKIM ZYCZE WESOLYCH SWIAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 aha sorry ze zawracam takimi gupotami wam glowe WIADOMOSC DLA KUMPLA!: to niejest praca na naszą mini bitwe!!!!(gdyby byla to bym niepokazywal nieskączonej :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kerm Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 siema, pracka fajna narazie mi sie podoba ale masz malo zrobione. mi osobiscie najbardziej podoba sie 3 render :)))) ogulnie daje rade ale jestem ciekaw jak zrobisz oko. POZDRO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 yo no no nie jest zle (nawet fajne) zmien troche oko (czytaj=popraw):):) ogolnie fajnie pracuj!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2004 wiatm! zostawiam auto, albo bede robil odpoczątku hehe:), teraz mam zamiar zrobic jakiegos stwora, i mam nadzieje ze cos mi tam podpowiecie . pozdro:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 no no ambitny se pomysl wybrales ciekawe co z tego wyjdzie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 zalączam PLAN!!!!, jak ja widze jak chce zrobic tego stworka, niemnialem czasu ladniej go wam przectawic a w point-cie nieumiwm ladnie rysowac hehe. wiec mam nadzieje ze niebędziecie zabardzo polewac:) heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 skrzydla maja jeszzce duzo niedokąnczen, robilem je jakies 20min, teraz poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 jak na 20 minut pracy to efekt bardzo słaby. plan strasznie nieczytelny. całośc ogólnie niewyraźna. pracuj dalej bo narazie nie bardzo jest co oglądać. SALVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 hmmm , nierozumiem dlaczgo wydaje ci sie niewyrazna, i zdaje mi sie ze praca niejest taka zla(skrzydla jeszcze bede zmnienial, przekrztalcal).Blade jak piszez ze jest slabe to napisz gdzie widzisz blędy,zebym mogl jakos sobie poprwaic(takie cos jak: slabo rob dalej. wcale mi niepomoze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 wejdz np. tutaj : http://images.google.pl/images?q=smok&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl i zobacz na podstawie zdjęć, referencji jak mogą wyglądać skrzydła smok , bo u Ciebie wyglądają conajmniej jak koszulka powiewająca na wietrze :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 spróbuje przybliżyc o co mi chodzi... otóz pracuj powoli a systematycznie. nie rób odrazu wszystkiego tylko skup sie na poszczególnych partiach. proponuje skonczyc głowe a dopiero póxniej wziąść sie za reszte jegomoscia smoka. zgadzam sie z wypowiedzią dynio co do skrzydeł.... mało maja ze skrzydłami wspólnego i bardziej przypominają kwałek materiału na wietrze. Twój smok jest czysto z Twojej wyobraźni czy ma byc wmiare podobny do koncepcji smoków ogólnie przyjetych? jeśli wedle wyobraźni to ok ale jeśli nie to wydłuzyłbym mu pysk, bo jak narazie jego pysk bardziej przypomina hiene albo tygrysa... chodzi mi o zeby i sam zarys głowy. patrząc na Twój szkic to reszta ciała jak i skrzydła wydaja sie troche za małe wstosunku do głowy i karku. przemyśl to. mam nadzieje że krytyka nie uraża cie tylko mobilizuje do dalszej wytęzonej pracy. w każdym bąź razie pracuj powoli ale dokładnie... proponuje skonczyć głowe a potem reszte. pozdrawiam i czekam na update\'y... :) ah i jeszcze jedna myśl... pytasz co jest słabe.... powiem tak... klimat pracy tworzą sczegóły, ogólnie rzecz biorąc detale.... niestety u Ciebie ich brakuje, jak narazie jest sam zarys. nie jest xle ale zawsze może być lepiej. 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 siemka, nigdy na forum mnie nikt nieobraził, chodzi mi oto ze takie zeczy bardziej mnie mobilizuja niz obrazają, tylko wolalbym jakies rady, kąkretne zeczy. a co do tego to jest to postac prosto z mojej glowy, szkrzydla dopiero zaczelem i niechce kopiowac innych(wole sam wymyslic)wiem ze bedzie duzo pracy, i jeszcze glowa jakos niemoge sie wziąc w garsc i skączyc.POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 sorry za pisownie, ale tak mi sie wrzysko tnie ze niejestem w stanie normalnie pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 wporzo. jak czegoś nie wiesz to pytaj napewno znajdzie sie ktoś kto bedzie Ci w stanie pomóc, po to przecież jest to forum. Sam zamysł glowy calkiem ciekawy, musisz popracować nad jej rysami by nadać jej charakter. Musisz pracować w miare postępów chętnie skomentuje w sposób mysle kreatywny Twoją prace. Nikt nie jest doskonały i jak to powiadaja nie odrazu Rztm zbudowano. A początki bywają trudne... pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 o jestes z wroclawia;) jaka dzielnica?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 siemka, stare miasto- chyba(to jest rynek), moze zrobi sie jakąs impre ? hehe POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort1 Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Hejka! Smoczuś fajny, tylko trochę jak z plasteliny wygląda, po drógie przy tak masywnym karku ( i jak wynika z refek- całej reszcie) musisz mu zrobić duuże skrzydła. Pozdrawiam i życzę owocnej pracy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi