Vega Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Witam, mam 200 klatek. Chcę je wyrenderować od razu i zapisać do formatu JPG. Da się zrobić tak, żeby on mi od razu zapisał te 200 klatek, a nie, że ja muszę klatkę po klatce renderować i zapisywać. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Batch render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 masz animacje? Zaznacz Active Time Segment w Render setup i niżej w Render output zamiast do avi to np 1.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 15 Październik 2009 Autor Share Napisano 15 Październik 2009 Kurde ile odpowiedzi jak nigdy xD Ok dzięki wszystkim za odpowiedzieć. Wszyscy łapcie repa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi