Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam! Wrzucam wam kolejny samochód w moim wydaniu i czekam na jakieś komentarze i wskazowki na poprawieniu jego wyglądu :) pozdrawiam.

Max 2008 V-ray 1,5

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model i studio dosc proste. Przede wszystkim kadry i kompozycja nieodpowiednia. Dobra postprodukcja by sie przydala z wyostrzeniem na czele. No i pomeczenie wlasciwie wszystkich materiałów + zadbanie o detal(np. zeby litery rejestracji nie byly plaskie).

Napisano
  • Autor

Witam! dodaje dwa kolejne Rendery, wiem ze to nie jest jeszcze to ale nadal pracuje nad nim i nad jakaś scenka:) pozdrawiam

latos - lampy są modelowane

Napisano

tablice troszku za "cienkie", i materiał opon mi coś nie leży

aloe ogólnie spoko, pobaw się jeszcze studiem bo niezbyt ciekawe

Napisano

Wybacz, ale to wygląda na jedną z tych prac w których model jest bardzo prosty, ale jako tako się prezentuję ponieważ zostało naklejone zdjęcie. To forum zna jedną taką "prackę" z rybkami w akwarium. Ja bardzo takiego czegoś nie lubię i potępiam. Jeśli w twoim przypadku tak nie jest to sary. Jak na razie to wygląda właśnie na taką "pracę".

Napisano
  • Autor

Witam po chwilowej przerwie:) Wrzuciłem samochód w taka scenę i chciałbym żebyście go ocenili. Do sceny dałem oświetlenie Vray> Dome i do tego wrzuciłem HDRi.

Napisano
  • Autor

doff - oczywiście ze samochód robiony jest prze zemnie i dorzucam do tego siatkę

Pozdrawiam i za komentarze serdecznie dziękuje

Napisano

Coś średnio na tych renderach wygląda, jakoś nie zgrywa sie ze zdjęciem. Chrom sie nie błyszczy, lakier też jakiś taki matowy... i chyba cień pod autem trochę za jasny.