Lukii Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Witam! Wrzucam wam kolejny samochód w moim wydaniu i czekam na jakieś komentarze i wskazowki na poprawieniu jego wyglądu :) pozdrawiam. Max 2008 V-ray 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 A tylne światła to nie przypadkiem textura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Model i studio dosc proste. Przede wszystkim kadry i kompozycja nieodpowiednia. Dobra postprodukcja by sie przydala z wyostrzeniem na czele. No i pomeczenie wlasciwie wszystkich materiałów + zadbanie o detal(np. zeby litery rejestracji nie byly plaskie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 Witam! dodaje dwa kolejne Rendery, wiem ze to nie jest jeszcze to ale nadal pracuje nad nim i nad jakaś scenka:) pozdrawiam latos - lampy są modelowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 tablice troszku za "cienkie", i materiał opon mi coś nie leży aloe ogólnie spoko, pobaw się jeszcze studiem bo niezbyt ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Wybacz, ale to wygląda na jedną z tych prac w których model jest bardzo prosty, ale jako tako się prezentuję ponieważ zostało naklejone zdjęcie. To forum zna jedną taką "prackę" z rybkami w akwarium. Ja bardzo takiego czegoś nie lubię i potępiam. Jeśli w twoim przypadku tak nie jest to sary. Jak na razie to wygląda właśnie na taką "pracę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 Witam po chwilowej przerwie:) Wrzuciłem samochód w taka scenę i chciałbym żebyście go ocenili. Do sceny dałem oświetlenie Vray> Dome i do tego wrzuciłem HDRi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 doff - oczywiście ze samochód robiony jest prze zemnie i dorzucam do tego siatkę Pozdrawiam i za komentarze serdecznie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Coś średnio na tych renderach wygląda, jakoś nie zgrywa sie ze zdjęciem. Chrom sie nie błyszczy, lakier też jakiś taki matowy... i chyba cień pod autem trochę za jasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 może coś w tą stronę(jedno słowo i wyrzucam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Perspektywa jest niezgrana ze zdjęciem. Materiały fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi