Napisano 24 Październik 200915 l 2 podejscie :) radosna tworczosc w Blender ;) @??? (ne pamietam nick, sory) W cellshadingu (z konturami) wyglada to o wiele slabiej dz. mookie :) pzdr Edytowane 24 Październik 200915 l przez Sunedge
Napisano 24 Październik 200915 l Wybierz opcję w edycji wątku Wyślij (zaawansowane) i dodaj do pierwszego posta załącznik w postaci miniaturki.
Napisano 24 Październik 200915 l Wszystko bardzo fajnie, ale kolory są zbyt mocne - saturacja za wysoka i na oko również jasność.
Napisano 24 Październik 200915 l serwus :) no no , moze byc bardzo ciekawie :) grunt, to sie nie poddawaj ! pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 25 Październik 200915 l Autor Z kolorami chyba mam klopot, na moim monitorze wyglada to w miare albo ja mam taki pstrokaty gust ;) Stworki to glownie roboty i ludzie - troche maluskie beda w tej skali - pomysle :) Dzieki za komentarze i wsparcie :) pzdr
Napisano 26 Październik 200915 l fajne lubie tka tworczosc przypmona mi to scenerie z bajek hanny barbary, the jetsons family czy cos takiego:)
Napisano 28 Październik 200915 l fajne lubie tka tworczosc przypmona mi to scenerie z bajek hanny barbary, the jetsons family czy cos takiego:) czyli sa jeszcze ludzie na swiecie ktorzy nigdy nie widzieli Futuramy?