Napisano 25 Październik 200915 l Witam Przedstawiam moją ostatnią prace – miasteczko studenckie: Grafiki zostały użyte przy budowie strony www: http://sylwester.az.pl Pozdrawiam Edytowane 25 Październik 200915 l przez Busiu
Napisano 25 Październik 200915 l Śnieg wygląda trochę jak bita śmietana i kostka brukowa jest wielkości człowieka. Mimo wszystko efekt na stronie www jest ciekawy :) Nocna wersja prezentuje się dzięki latarniom bardzo dobrze.
Napisano 25 Październik 200915 l fajne mi sie podoba - ogólny efekt bardzo fajny na stronie wyglada bardzo dobrze
Napisano 29 Październik 200915 l sympatycznie, przypomina trochę Sims (zwłaszcza na stronie). Ehhh... wróciłoby się do tego Władka co był jeszcze 10 lat temu...
Napisano 29 Październik 200915 l Bardzo fajny koncepcik. Na stronie faktycznie prezentuje się lepiej przez dodanie ruchomych elementów.
Napisano 15 Listopad 200915 l Mi się bardzo podoba:) W szczególności ta nocna praca:) Ale ciekawi mnie kto te konary na ognisko tam zaniósł:) No ale wiadomo jak student zechce to wszystko zrobi:)