Napisano 13 Kwiecień 200421 l tak ostatnio sobię myślę która wg. was stronka/forum jest na najwyżyszm poziomie więc sobie sondę zrobiłem na ten temacik
Napisano 13 Kwiecień 200421 l Buahahahaha. Ha. Zaraz sie wszystkim wlaczy lokalny idiot-patriotyzm i max3d wygra ;)
Napisano 13 Kwiecień 200421 l Autor Originally posted by DruG Buahahahaha. Ha. Zaraz sie wszystkim wlaczy lokalny idiot-patriotyzm i max3d wygra ;) właśnie to chce sprawdzić :P ja napewno tego nie wybrałem
Napisano 13 Kwiecień 200421 l MAX3D.PL nie dlatego że idiotycznie-patriotycznie ale nigdy nie tak dobrze sie nie czułem na forum.A pozatym wiele tutoriali artykułów, newsów miodzio. A no i chciałem serdecznie podziękować w szczególności Adkowi za to że taki portal powstał. Nasuwa się cos takiego Teraz Polska (...)
Napisano 13 Kwiecień 200421 l Ja też cgtalk... głównie za \"cgchoice gallery\". W normalnych WIPach pracki nie zawsze stoją na wysokim poziomie, czasami w ogóle nie są na żadnym poziomie.
Napisano 13 Kwiecień 200421 l Totalnie bez sensu. Poza tym brakuje kilku linków. A z tej listy wybrałbym max3d (takie same powody co mw4d). Na 3dkingdom.org nigdy nie byłem. Tylko raz na evermotion.org. CGtalk jest owszem świetnym forum, ale w języku angielskim co w moim przypadku dyskwalifikuje tą stronkę.