chveti Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 tak ostatnio sobię myślę która wg. was stronka/forum jest na najwyżyszm poziomie więc sobie sondę zrobiłem na ten temacik
dr Ug Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 Buahahahaha. Ha. Zaraz sie wszystkim wlaczy lokalny idiot-patriotyzm i max3d wygra ;)
chveti Napisano 13 Kwiecień 2004 Autor Napisano 13 Kwiecień 2004 Originally posted by DruG Buahahahaha. Ha. Zaraz sie wszystkim wlaczy lokalny idiot-patriotyzm i max3d wygra ;) właśnie to chce sprawdzić :P ja napewno tego nie wybrałem
Ufooox Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 MAX3D.PL nie dlatego że idiotycznie-patriotycznie ale nigdy nie tak dobrze sie nie czułem na forum.A pozatym wiele tutoriali artykułów, newsów miodzio. A no i chciałem serdecznie podziękować w szczególności Adkowi za to że taki portal powstał. Nasuwa się cos takiego Teraz Polska (...)
kozioo Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 Ja też cgtalk... głównie za \"cgchoice gallery\". W normalnych WIPach pracki nie zawsze stoją na wysokim poziomie, czasami w ogóle nie są na żadnym poziomie.
Batou Napisano 13 Kwiecień 2004 Napisano 13 Kwiecień 2004 Totalnie bez sensu. Poza tym brakuje kilku linków. A z tej listy wybrałbym max3d (takie same powody co mw4d). Na 3dkingdom.org nigdy nie byłem. Tylko raz na evermotion.org. CGtalk jest owszem świetnym forum, ale w języku angielskim co w moim przypadku dyskwalifikuje tą stronkę.
Rekomendowane odpowiedzi