wieslaw_ Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) W ramach odpoczynku od organiki i lowpoly dłubię w domu coś takiego... Edytowane 28 Październik 2009 przez wieslaw_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Kolejny hardcor sądząc po nitach i rdzy na kadłubie. BTW nity to bumpmapa? zapowiada się miodnie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Coś mi ta nazwa mówi... Aha. To w Pacific General można było zatopić coś takiego. Fajny model kadłuba. Czekam na działa i koniecznie postacie marynarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 Ale jaja dostałem ostrzeżenie bo nie miałem przed nazwą wątku "Obiekt 3D". No nic trzeba się dostosować albo zrezygnować... kliment: to normalmapa i ambient occlusion, nie geometria więc nie jest ze mną tak źle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Wiesław, ja bym sobie tak nie dodawał, że nie jest z Tobą aż tak źle. Oglądając Wiedźmina i to, co na teraz masz zrobione jesteś na "tej dobrej drodze" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizjoner Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Pokład wygląda, jak image mapa rodem z kartonowej wycinanki, ale pewnie się mylę. Jaki soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieslaw_ Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Pokład wygląda, jak image mapa rodem z kartonowej wycinanki, ale pewnie się mylę. Jaki soft? nie mylisz się ale to tymczasowe, dla orientacji, soft - MODO 302 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi