Napisano 28 Październik 200915 l W ramach odpoczynku od organiki i lowpoly dłubię w domu coś takiego... Edytowane 28 Październik 200915 l przez wieslaw_
Napisano 28 Październik 200915 l Kolejny hardcor sądząc po nitach i rdzy na kadłubie. BTW nity to bumpmapa? zapowiada się miodnie. Powodzenia.
Napisano 28 Październik 200915 l Coś mi ta nazwa mówi... Aha. To w Pacific General można było zatopić coś takiego. Fajny model kadłuba. Czekam na działa i koniecznie postacie marynarzy.
Napisano 28 Październik 200915 l Autor Ale jaja dostałem ostrzeżenie bo nie miałem przed nazwą wątku "Obiekt 3D". No nic trzeba się dostosować albo zrezygnować... kliment: to normalmapa i ambient occlusion, nie geometria więc nie jest ze mną tak źle :D
Napisano 28 Październik 200915 l Wiesław, ja bym sobie tak nie dodawał, że nie jest z Tobą aż tak źle. Oglądając Wiedźmina i to, co na teraz masz zrobione jesteś na "tej dobrej drodze" :D
Napisano 29 Październik 200915 l Pokład wygląda, jak image mapa rodem z kartonowej wycinanki, ale pewnie się mylę. Jaki soft?
Napisano 29 Październik 200915 l Autor Pokład wygląda, jak image mapa rodem z kartonowej wycinanki, ale pewnie się mylę. Jaki soft? nie mylisz się ale to tymczasowe, dla orientacji, soft - MODO 302 ;)