Morfeusz Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 (edytowane) Witam Oto kolejna pracka. Zasadniczo nie przychodzi mi nic do napisania, także tylko zapraszam do oglądania. grafika w większym formacie Pozdrawiam ;) Brain Storm Edytowane 5 Listopad 2009 przez Morfeusz
ptaszek Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Super! :) Bardzo mi sie podoba :) a ten mozg ma oczy czy mi sie zdaje? :)
plasti Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 tez bym tam widzial oczy, bardzo przyzwoicie i na poziomie....
psdmag Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 złowrogi ten mózg:D ale nie wiem o co w tej pracy chodzi:P dodał bym tylko jakiś płyn w którym to to pływa i jakieś bombelki powietrza.
Morfeusz Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Heja mpta; plasti --> nie, nie ma tam oczu, myślałem nad tym ale stwierdziłem jednak że ich nie będzie psdmag --> Za dobrze nie widać ale właśnie ten mózg pływa w 'garalecie' , niestety nie udało mi się osiągnąć bardziej widocznego efektu cieczy (brak umiejętności)
peter_f Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Świetna, klimatyczna praca. Obok modeli, wspaniałe postpro i shader szkła!
peterr Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Hehehe podoba mi się ,dobre wykonanie :) Czy to mózg jakiegoś Jedi ?:P pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi