Napisano 1 Listopad 200915 l Witam Oto kolejna pracka. Zasadniczo nie przychodzi mi nic do napisania, także tylko zapraszam do oglądania. grafika w większym formacie Pozdrawiam ;) Brain Storm Edytowane 5 Listopad 200915 l przez Morfeusz
Napisano 1 Listopad 200915 l Super! :) Bardzo mi sie podoba :) a ten mozg ma oczy czy mi sie zdaje? :)
Napisano 1 Listopad 200915 l złowrogi ten mózg:D ale nie wiem o co w tej pracy chodzi:P dodał bym tylko jakiś płyn w którym to to pływa i jakieś bombelki powietrza.
Napisano 1 Listopad 200915 l Autor Heja mpta; plasti --> nie, nie ma tam oczu, myślałem nad tym ale stwierdziłem jednak że ich nie będzie psdmag --> Za dobrze nie widać ale właśnie ten mózg pływa w 'garalecie' , niestety nie udało mi się osiągnąć bardziej widocznego efektu cieczy (brak umiejętności)
Napisano 2 Listopad 200915 l Świetna, klimatyczna praca. Obok modeli, wspaniałe postpro i shader szkła!
Napisano 2 Listopad 200915 l Hehehe podoba mi się ,dobre wykonanie :) Czy to mózg jakiegoś Jedi ?:P pozdrawiam