rly Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Czy komus dziala brazil z maxem 6 i rpc potrzebuje zrobic wizualke z rpc ale mi brazil wywala
fotoas Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 robilem w MAx5 z rpc i brazilem zero problemow moze to wina niekompatybilnosci max\'a6 ?
rly Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 nie z finalem jest fine ale prawda jest taka ze pluginy do 5 roznia sie od tych do 6 wiec moze o to chodzi
Ajgor Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Originally posted by rly nie z finalem jest fine ale prawda jest taka ze pluginy do 5 roznia sie od tych do 6 wiec moze o to chodzi Brazil spod maxa 5 nie dziala z 6 w ogole. Musi byc Brazil w wersji 1.2 ktory powstal specjalnie do maxa 6.
rly Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 napisał Ajgor Brazil spod maxa 5 nie dziala z 6 w ogole. Musi byc Brazil w wersji 1.2 ktory powstal specjalnie do maxa 6. Nie nie rozumiesz ja mam pluginy do 6 i wszystko dziala ok zarowno Brazil jak i RPC jednak w polaczeniu sie kaszania a chodzilo mi o to ze na 5 moga dzilaac bo sa inaczej napisane
Rekomendowane odpowiedzi