Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kto czytał "Achaję" Ziemiańskiego, powinien po samym tytule domyślić się w czym rzecz. Dla reszty niech to po prostu będzie model wojowniczki z polskiej książki fantasy ^^

Póki co, mam sam model i troszkę bardziej dopieszczony napierśnik. Hełm czeka jeszcze gruntowna przeróbka, bo muszę uwolnić się od antycznogreckich nawiązań^^ Zapewne dojdzie trochę detalu, jak na razie jest to mocny WIP.

3lady040.th.jpg wire004.th.jpg

Edited by Wędrowiec
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

po tym napiersniku sadzilbym ze ow wojowniczka ma z 60 lat, bo jest on zaprojektowany pod 'wiszace' piersi??!!, ktora mloda kobieta ma tak nisko cycuszki??, chyba ze ma jakas chorobe piersi i dlatego tak wisza, ale pozatym psuje to calosc...

Posted (edited)

Jużem poprawił. Chyba będę sobie musiał oko wyszkolić w obserwacji cycuszków ;)

3lady042.th.jpg 3lady042wire2.th.jpg

W czym modeluję? Blender, ma się rozumieć ;)

Edited by Wędrowiec
Posted

jesli dobrze pamietam, to wojowniczki w Arkach to byly ogolnie rzecz biorac same x-laski, ktore byly pobierane w dopasowany pancerz i krociutkie spodniczki

Posted

widze ze kierujesz sie w strone anime

Wnioskujesz po materiałach? Te są tylko po to, coby model nie był zwykłą szarą bryłą ;) Wiadomo, nie będzie to fotoreal, ale bardziej zamierzam pójść w tą stronę.

M4rcus, dopasowane, bądź co bądź, to te pancerze nie były. Raczej każda miała to, co udało jej się zawczasu zabrać z wozu z zaopatrzeniem. Dla uproszczenia przyjmijmy, że tej mojej udało się zwinąć dopasowany sprzęt ^^

Posted (edited)

Ja bym jeszcze ten biuścik na zbroi podniósł trochę do góry powiększył delikatnie zaokrąglił bardziej oraz rozstawił, ale to Twoja praca każdy ma swoje gusta w takich sprawach:).(dodatkowo za bardzo wygląda to na takie zlane pasowałoby pogłębić linię między....)

P.S Piszę to bo wiesz co sie pierwsze rzuci facetom w oczy gdy zobacza skończona pracę, pierwsze popatrzą na piersi i tyłeczek a potem że tam zabija jakieś smoka czy walczy z trolami,naturalny odruch:).

Edited by bbandi
Posted (edited)

Spokojnie, toż to ma być zwykła wojowniczka, nie jakaś sex-bomba.

A facet potrafi myśleć również tym większym ośrodkiem myślowym, skoro już o tym mowa^^

Coś tam poprawiał jeszcze na pewno będę, ale wielkocycasta lalunia wyglądałaby raczej komicznie w zbroi i z włócznią w garści.

edit:

Mały up:

3lady46.th.jpg

Zmieniłem kadr, coby było troszkę bardziej dynamicznie, dodałem wstęgi na hełmie, ochraniacze na ręce, no i miecz. Tak, wiem, że jak na razie dwa ostatnie wiszą w powietrzu.

Edited by Wędrowiec
Posted

Dawno nie popychałem tego do przodu, bo i czasu zbyt wiele nie miałem, ale udało mi się poprawić trochę twarz i dorobić wstępny materiał skóry. Zdaje się, biust jeszcze trochę poprawiłem.

3lady059.th.jpg