inespew Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Zrobiłem dzisiaj taką krótką animacje. Co o niej sadzicie?? Plik zajmuje 700 Kb http://members.lycos.co.uk/inespew/animacje/kostka.avi
Batou Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisy są strasznie nie wyraźne. Praktycznie ich nie widać.
Damian Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 nawet nie jest złe, zmien kolor tłą do napisow, na inny i bedzie czytelnie, i zrob coś z tłem by nie było strobo. daj motion blur, i bedzzie git.
inespew Napisano 15 Kwiecień 2004 Autor Napisano 15 Kwiecień 2004 włanie nie wiem jakie kolory by tu pasowąły. Moze coś podpowiecie. No i nie wiem czego to tło sie tak robi (strobo), jako tło jest zwykły kolor i nie powinien sie zmieniac. A motion blur juz jest, Damian weź pauze w trakcie obkręcania kostki a ujrzysz blura...
leander Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 inespew: Twój avatar waży 91,5 kB (a zeby tego bylo malo litery na boxie nie układają się w żaden napis..) Prosze o zmiane (max 10kb). A co do samej animacji, to mam wrazenie, ze troche w niej brakuje rytmu (np. biorac pod uwage konkretny przekaz, odstep miedzy 3 a D wydaje sie za dlugi), ale pomysl fajny.
inespew Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 leander podobno mozna mieć avatra do 90kb, troche go skompresuje.. A co do animacji to moze dzisiaj wieczorem zamieszcze poprawioną wersję
inespew Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 a i napis na avartcie to LASUCH czyli moja ksywa
Anonymous Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 \"podobno mozna mieć avatra do 90kb\" A skad takie rewelacyjne informacje posiadasz? Naprawde uwazasz, ze czlowiek wchodzacy na strone z messagami bedzie wczytywal 2 MB avatarów? Regulamin - avatary: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6231
inespew Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Napisano 16 Kwiecień 2004 dobra dobra mój błąd, już zmieniłem
Rekomendowane odpowiedzi