Guest sirtech Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witam, mam zainstalowanego windowsa 7 x64, maxa 2009 x64 i vraya 150sp2 x64. Problem polega na tym że jak odpalam maxa z wizką w vrayu wyskakuje mi takie coś: Macie jakieś pomysły jak to naprawić? na windowsie Viście ten sam zestawik programów działał bezbłędnie... Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pilne
Orangegraphics Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 instalowałeś v-raya pewnie bez uprawnien jakichś. czyta się logi w instalatorze a nie klika non stop dalej dalej dalej
Traitor Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mi to wyglada na zainstalowanego vraya dla nieodpowiedniej wersji maxa.
marcinW Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 pobaw się z umiejscowieniem plików. wydaje mi się, że miałem kiedyś podobny problem. max odpala vraya ale nie z tego katalogu co powinien. głowy nie dam ale poprzenoś pliki pluginowe w folderze maxa i może...
mietafix Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja to podziwiam ze Ci sie udało uruchomić 3d max na win7, ja niestety mam błąd przy próbie uruchomienia...
!?! Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 uruchom jako administrator - nawet jak był instalowany na tych prawach to uruchamiać trzeba za każdym razem 3DS Maxa na prawach administratora. Inaczej nie bangla |:-[
Recommended Posts