Napisano 12 Listopad 200915 l Witam, mam zainstalowanego windowsa 7 x64, maxa 2009 x64 i vraya 150sp2 x64. Problem polega na tym że jak odpalam maxa z wizką w vrayu wyskakuje mi takie coś: Macie jakieś pomysły jak to naprawić? na windowsie Viście ten sam zestawik programów działał bezbłędnie... Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Pilne
Napisano 12 Listopad 200915 l instalowałeś v-raya pewnie bez uprawnien jakichś. czyta się logi w instalatorze a nie klika non stop dalej dalej dalej
Napisano 12 Listopad 200915 l Mi to wyglada na zainstalowanego vraya dla nieodpowiedniej wersji maxa.
Napisano 12 Listopad 200915 l pobaw się z umiejscowieniem plików. wydaje mi się, że miałem kiedyś podobny problem. max odpala vraya ale nie z tego katalogu co powinien. głowy nie dam ale poprzenoś pliki pluginowe w folderze maxa i może...
Napisano 16 Listopad 200915 l Ja to podziwiam ze Ci sie udało uruchomić 3d max na win7, ja niestety mam błąd przy próbie uruchomienia...
Napisano 17 Listopad 200915 l uruchom jako administrator - nawet jak był instalowany na tych prawach to uruchamiać trzeba za każdym razem 3DS Maxa na prawach administratora. Inaczej nie bangla |:-[