pretorianstalker Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Przeczytałem biblię do max i obejrzałem masę tutoriali obejmująych podstawy i bardziej zaawansowane techniki i mam wrażenie, że mniej więcej orientuje się już w możliwościach tego programu, ale do tej pory nie natrafiłem na żaden sensowny sposób aby wmontować np plik AVI w samą animację - można to wrzucić w viewport, ale jak zrobić żeby taki plik był renderowany? Np animacja z postacią oglądającą TV :) Czy jest jakiś rozsądny sposób połączenia pliku typu AVI z trójwymiarową scenką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 serwus :) robisz zwykły materiał - i w miejscu teksturki , zamiast jakiegos JPG wciagasz AVI. Bedziesz wtedy miec tez mozliwosc ustawienia od ktorej klatki ma sie on odtwarzac , i czy ma byc odtwarzany ciagle, czy tylko raz. pozdrawiam i zycze powodzenia :) http://www.leonthemovie.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretorianstalker Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 Właśnie szukałem i znalazło tonę tematów bez związku... Może jakaś rada czego szukać - jakieś konkretne określenia na coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) help, faq i opcja szukaj to podstawa Elementy dotyczące wymiany zdań między użytkownikami ocenzurowane. Piotrek Edytowane 14 Listopad 2009 przez piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Użytkowników proszę o nieco subtelniejsze wyrażanie swoich myśli i ganienie innych. Wątek zamykam. Temat poruszany wielokrotnie na forum i w Internecie. Ponadto, kannu wyjaśnił podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi