Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie to jest moja pierwsza praca program to 3dmax + v-ray proszę o jakieś porady ja sam już widzę błędy odnośnie świateł i materiałów ale sam już nie jestem w stanie sobie poradzić więc proszę o pomoc

<a href=84127376.th.jpg' alt='84127376.th.jpg'>

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli chodzi o modele to brakuje tylko klamki w drzwiach (łóżko i meble dojdą z czasem) nie wiem czemu na drzwiach robi się takie dziwne coś w szybach kropki a pomiędzi pokazujęsie struktura drewna a bo bokach juz nie i jak to jest z tymi cieniami pod biurkiem

Napisano (edytowane)
Jeżeli cię spytam jakim cudem stoi to biurko(?) przy ścianie. Według praw fizyki powinno się przewrócić. Pomyśl nad modelami.

Czepianie się o takie sprawy jest dla mnie dosłownie bez sensowne - domyślam się, że chłopak zbytnio nie przemyślał tego, ale podobnie jak ty swojej wypowiedzi. Nie jesteśmy w czasach archaicznych i przymocowanie czegokolwiek do ściany nie jest problem - szyny, wkręty ... No dosłownie cała masa, która może być ukryta nawet od strony szuflady szafy ;]

[ choć tak czy siak przyznam, że niefortunne to ustawienie biurka]

Edytowane przez Sliterin
Napisano

Jest dokładnie tak jak piszesz biurko jest dokręcone do ścianki szafy to nie jest projekt tylko mój pokój oczywiście nie cały jeszcze abiurku musi tu stać ze względu na bardzo ograniczoną iliść mijsca (mały pokój + żona i telewizor musi się zmieścić i łóżko ) a tu moja walka z materiałami

40360537.th.jpg