Kusanagi Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Postać jest jeszcze w trakcie poprawek i będzie częścią nowego portfolio. Oprócz modelu widocznego dojdzie jeszcze pies obronny i krótka animacja.
Anonymous Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 hmmm... cos jeszce ze ściankami jest nie tak albo zapomniałes dać smootha na brpodzie itp. Dłonie za sztywne no i nie wiem co mu sie stało pod klejnotami:d reszta spox podr Giorione p.s. sorki ze sie nie zalogowałem
darkelf Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 nom niezly, jakas moda na te fatmany? i czekam na texa, :D
MaggeM Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 Tak poza rekawami rowniez kieszenie to wciecie z przodu poprostu zbyt kanciaty w niektorych miejscach.. dlonie za kwadratowe...musisz popracowac nad smoothing groopsami zeby je odpowiednio wykorzystywac...Za to buty wyszly fajnie no i mordka pomijajac to chrzanienie sie gdzieniegdzie tez fajna .. z wyrazem :) Pokaz moze jak wyglada z boku i z tylu.. no i siatke ;)
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 j.w plus podobaja mi sie spodnie :) czekam na texturki pozdr P.S. Ten Kusanagi z Bydgoszczy?
Kusanagi Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Drobne poprawki. Raczej więcej nic nie zdąże zrobić ponieważ mam dużo pracy. Texturkę pewnie zrobi Caro - jak się zgodzi i znajdzie czas. Postać jeszcze będzie miała pieska na smyczy - może dzisiaj dam rade wymodelować wieczorem.
Rafal Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Ty się lepiej zajmij tym co trzeba, a nie pieskiem :) Pozdro Ziom
Kusanagi Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 Spoko Bro - dzisiejsza nocka pójdzie na nową postać - która będziez z dedykacją dla ciebie ;-) a ty się pilnuj swojej roboty ;-)
Kusanagi Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 Piesek - sory za beznadziejne rendery ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Pewnie jeszcze będą drobne poprawki.
Max Schreck Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 Piesek ma bardzo przyjemną mordkę :) i pasuje do pańcia jak ulał :). Wydaje mi się tylko, że zad jest za bardzo \"spadzisty\".
BigBird Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 A ja bym ladnie prosil o siateczke geby grobasa i nie tylko geby !! A co do modeliku ladnie a nawet bardzo ladnie !! czekam na dalsze postepy w modelikach choc mysle ze juz niewiele ich potrzeba !! POZDRO
empik Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 piesek ok ale czemu ten koles ma ekhm dziure w kroku??
Rekomendowane odpowiedzi