Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postać jest jeszcze w trakcie poprawek i będzie częścią nowego portfolio. Oprócz modelu widocznego dojdzie jeszcze pies obronny i krótka animacja.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm... cos jeszce ze ściankami jest nie tak albo zapomniałes dać smootha na brpodzie itp. Dłonie za sztywne no i nie wiem co mu sie stało pod klejnotami:d

reszta spox

podr

Giorione

p.s. sorki ze sie nie zalogowałem

Napisano

Tak poza rekawami rowniez kieszenie to wciecie z przodu poprostu zbyt kanciaty w niektorych miejscach.. dlonie za kwadratowe...musisz popracowac nad smoothing groopsami zeby je odpowiednio wykorzystywac...Za to buty wyszly fajnie no i mordka pomijajac to chrzanienie sie gdzieniegdzie tez fajna .. z wyrazem :) Pokaz moze jak wyglada z boku i z tylu.. no i siatke ;)

Napisano

j.w plus podobaja mi sie spodnie :) czekam na texturki

pozdr

P.S.

Ten Kusanagi z Bydgoszczy?

Napisano
  • Autor

Drobne poprawki. Raczej więcej nic nie zdąże zrobić ponieważ mam dużo pracy.

Texturkę pewnie zrobi Caro - jak się zgodzi i znajdzie czas. Postać jeszcze będzie miała pieska na smyczy - może dzisiaj dam rade wymodelować wieczorem.

Napisano

Ty się lepiej zajmij tym co trzeba, a nie pieskiem :)

Pozdro Ziom

Napisano
  • Autor

Spoko Bro - dzisiejsza nocka pójdzie na nową postać - która będziez z dedykacją dla ciebie ;-)

a ty się pilnuj swojej roboty ;-)

Napisano
  • Autor

Piesek - sory za beznadziejne rendery ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Pewnie jeszcze będą drobne poprawki.

Napisano

Piesek ma bardzo przyjemną mordkę :) i pasuje do pańcia jak ulał :).

Wydaje mi się tylko, że zad jest za bardzo \"spadzisty\".

Napisano

A ja bym ladnie prosil o siateczke geby grobasa i nie tylko geby !! A co do modeliku ladnie a nawet bardzo ladnie !! czekam na dalsze postepy w modelikach choc mysle ze juz niewiele ich potrzeba !! POZDRO