Napisano 16 Kwiecień 200420 l Postać jest jeszcze w trakcie poprawek i będzie częścią nowego portfolio. Oprócz modelu widocznego dojdzie jeszcze pies obronny i krótka animacja.
Napisano 16 Kwiecień 200420 l hmmm... cos jeszce ze ściankami jest nie tak albo zapomniałes dać smootha na brpodzie itp. Dłonie za sztywne no i nie wiem co mu sie stało pod klejnotami:d reszta spox podr Giorione p.s. sorki ze sie nie zalogowałem
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Tak poza rekawami rowniez kieszenie to wciecie z przodu poprostu zbyt kanciaty w niektorych miejscach.. dlonie za kwadratowe...musisz popracowac nad smoothing groopsami zeby je odpowiednio wykorzystywac...Za to buty wyszly fajnie no i mordka pomijajac to chrzanienie sie gdzieniegdzie tez fajna .. z wyrazem :) Pokaz moze jak wyglada z boku i z tylu.. no i siatke ;)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l j.w plus podobaja mi sie spodnie :) czekam na texturki pozdr P.S. Ten Kusanagi z Bydgoszczy?
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor Drobne poprawki. Raczej więcej nic nie zdąże zrobić ponieważ mam dużo pracy. Texturkę pewnie zrobi Caro - jak się zgodzi i znajdzie czas. Postać jeszcze będzie miała pieska na smyczy - może dzisiaj dam rade wymodelować wieczorem.
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Autor Spoko Bro - dzisiejsza nocka pójdzie na nową postać - która będziez z dedykacją dla ciebie ;-) a ty się pilnuj swojej roboty ;-)
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Autor Piesek - sory za beznadziejne rendery ale mam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Pewnie jeszcze będą drobne poprawki.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Piesek ma bardzo przyjemną mordkę :) i pasuje do pańcia jak ulał :). Wydaje mi się tylko, że zad jest za bardzo \"spadzisty\".
Napisano 2 Maj 200420 l A ja bym ladnie prosil o siateczke geby grobasa i nie tylko geby !! A co do modeliku ladnie a nawet bardzo ladnie !! czekam na dalsze postepy w modelikach choc mysle ze juz niewiele ich potrzeba !! POZDRO