Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

wiem, że pytanie może wydać się banalne, ale jak wspomniałem wcześniej, kapkę choruję, i nie pamiętam po prostu, a pracować trzeba. Mogę wrzucić drzwi przesuwne w ścianę kg o grubości 12cm (a jesli nie to jaka jest minimalna grubość), i czy ktoś zna jakąś dobrą firmę na terenie Wawy, która mogłaby w miarę szybko zrobić do takowych drzwi prowadnice? Materiał drzwi to szkło mleczne.

zrzut3.jpg

Rzut jest troszkę błędny, bo jak wspomniałem, drzwi mają wchodzić w ścianę.

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Spokojnie mozesz montowac na takiej scianie. Ja montowalem w mieszkaniu drzwi przesuwne na bardzo cienkiej scianie i wisza juz 5 lat. :) Same drzwi najtaniej znajdziesz w marketach budowlanych np Leroy Merlin. Prosisz tylko pana z dzialu by przygotowali ci wybrane drzwi w wersji przesuwnej. 2-3tyg czekania i masz kompleksowo przygotowanego gotowca. Nie polecam sklepikow na Bartyckiej - to samo za 10x wieksza cene.

chyziryzisusipiesi: nie trzeba dolnej prowadnicy. Co wiecej, nie polecam takiego rozwiazania gdyz bedziesz mial problem gdy w prowadnice wpadna ci "syfy". Skrzydlo moze spokojnie wisiec bez dolnej prowadnicy. Ja tak wlasnie mam i dziala doskonale.