Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

miazga...drugi obrazek omfg :D na trzecim niestety się chyba materiał z listków wyłączył był, wogóle jakiś ten trzeci obrazek najsłabszy, jakoś się wszystko na nim dziwnie rozciągnięte wydaje

Napisano

No nie wiem czy taka miazga.

Mało komercyjne obrazki. Smutne miejscami.

Elewacje wyglądają wręcz plastikowo.

No i polska rejestracja na ruskiej wizce. hmm.

Zachód słońca trochę się tu nie wpasowuje.

Napisano

Cały model był robiony pod kątem animacji, wiec trzeba było zrezygnować z wielu detali (jak np. ozdoby sztukateryjne). Zresztą sam budynek ważył ponad 2mln poly nie mówiąc o reszcie sceny. Drugi szczegół to fakt, iż cały model powstał w 2 tygodnie a animacja w niecałe 6. Do dyspozycji miałem jednego sprawnego modelarza który mi zrobił wstępnie budynek bez teksów, resztę musiałem pociągnąć już sam.

Co do trzeciego ujęcia wizka powstała na podstawie dużej klatki z animacji rezygnując z liści na opacity.

Napisano
Wg mnie wszystko wygląda nieco platikowo i ubogo. Nie podoba mi się materiał na tych walcowatych podłużnych elementach na dachu.

Kiedy przeczytałem opis przyszło mi na myśl coś takiego ----> http://www.cgarchitect.com/vb/37748-palace-white-roses-sochi-russia.html

Świetne. Jednak nie przy naszym budżecie i terminach. Ja musiałem zrezygnować zupełnie ze sztukaterii bo po prostu nie było czasu tego modelować. Co do wizek z linku też wdać, że zabrakło im prawdopodobnie czasu, a nie umiejętności, na dopracowanie otoczenia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności