bbandi Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Witam. Mam taką prośbę a mianowicie zarejestrowałem się na CG society, wrzuciłem już tam swoja pracke do portfolio ale nie wiem jak ją wrzucić na forum do oceny, wogule nie moge dawać komentarzy itp. Wie ktoś co i jak?.
Lucas Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Jak wrzucisz do CGportfolio to ta praca musi być jeszcze zaakceptowana do galerii (chyba nie są to jakieś wygórowane kryteria patrząc po czasami dość dyskusyjnym poziomie niektórych prac). Wydaje mi się, że powinno przyjść mailem potwierdzenie. Upewnij się jeszcze w ustawieniach konkretnej pracy, że jest włączone pokazywanie jej na forum.
Morfeusz Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 Heja Ach uprzedziłeś mnie... Tak jak poprzednik wspomniał, aby twoja praca pojawiła się na forum musi zostać zaakceptowana przez moderatora (czasami moderator może ją przeoczyć pod natłokiem ilości, sugeruje w tym przypadku usunięcie i ponowne załączenie pracy, ale zanim to zrobisz odczekaj 4 dni) No i jak umieszczasz prace musisz zaznaczyć jeszcze tę opcję na samym dole dotycząca praw autorskich itp, jest zwinięta. Pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi