ortheza Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) Kurcze czas nie pozwolil na wykonczenie tego jak nalezy ale mowi sie trudno :). Podzialam z tm dalej przy okazji 2-go etapa :) miniaturek: ------------------------------------------------------------- Zaklepuje wątka :-) na razie bardzo szybki szkic,jednczesnie przymiarka do arki i do sceny. ogolny pomysl to wielka łódź ze skrzydłami i wioską na pokladzie Edytowane 30 Listopad 2009 przez ortheza
miriam Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Nieprzeciętny koncept ;), czekam na więcej bo wydaje mi się że masz coś w zanadrzu. //Pozdr.
ortheza Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 we zasadzie final :) moze jescze cos dlubne. ale obaczymy, perpsketywa budynkow kiepsko wyszla al renie mam juz sily z nimi wlaczyc :(
Rotcore Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Trzeba było nie startować jak sie nie ma czasu bo zaniżyłes tylko swój poziom... no i w zasadzie to jest tylko szkic... myślę, że odpowiedniej byłoby zrobić te skrzydła bardziej mechaniczne/drewniane z widocznymi śrubami czy jakimiś elementami ruchomymi i mocowaniem, wtedy koncept by jakoś ze sobą współgrał... szkoda bo fajne rzeczy malujesz... pozdrawiam i proszę luźno potraktować moją wypowiedź...
ortheza Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 Dzieki za szczerosc ale taki byl zamysl od poczatku, ptasie skrzydla i wielka łódź. Pozatym jest jescze mnoostwo czasu do poniedzialku, jak bede mial natchnienie to podzialam z detalami :) Inna sparwa ze mysle juz o ilustracji z ta arka, dlatego nie przywizuje tak duzej wagi do szczegolow tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi