Napisano 24 Listopad 200915 l Witam, postanowiłem założyć teczkę, eh tablet mam od sierpnia chociaż przez wakacje oglądałem tutoriale i prace innych ludzi, niewiele robiłem. prace z wyobraźni niezbyt mi na razie wychodzą (patrz temat overpaint, mój post leży na górze), także zacząłem opierać się na zdjęciach. Krytykujcie ile wlezie, nie mam za dużo czasu , ale będę się starał. 2 Speedy: Edytowane 24 Listopad 200915 l przez CaptainBorrow
Napisano 25 Listopad 200915 l A ile lat rysowałeś/malowałeś w technikach tradycyjnych ? Bez tego trudno mi coś powiedzieć. Pytam bo widzę, że dobrze trzymasz formę i masz pewne praktyczne nawyki, które są charakterystyczne dla ludzi którzy już trochę malowali.
Napisano 25 Listopad 200915 l Autor 2 lata, ołówek, chodziłem na kurs rysunku architektonicznego. Ale ołówkiem słabo rysuję :/
Napisano 25 Listopad 200915 l Witam. miasto świetne, podoba mi się też głowa rycerza, choć wydaje mi się że usta trochę za małe
Napisano 25 Listopad 200915 l Envi zimowy i miasto na duży plus. Jak napisał Dezz hełm rycerza ok, ładnie jak na speeda materiał pokazałeś ale postacie niestety odstają poziomem od reszty.
Napisano 27 Listopad 200915 l Skads znam tego woja, czy to nie oby z jakiegos znanego filmu? Mitkov podobnie maluje w artrage, obejzyj jego prace na deviancie, moze ci sie spodobaja.
Napisano 29 Listopad 200915 l Autor Wiem, wiem jeszcze dużo pracy przede mną. Przy postaciach szczególnie Tu takie studium skóry: łącznie chyba ponad 6h :/ (oryginalnie to większa rozdzielczość). Icecold: jeśli z filmu to nie wiem.