CaptainBorrow Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 (edytowane) Witam, postanowiłem założyć teczkę, eh tablet mam od sierpnia chociaż przez wakacje oglądałem tutoriale i prace innych ludzi, niewiele robiłem. prace z wyobraźni niezbyt mi na razie wychodzą (patrz temat overpaint, mój post leży na górze), także zacząłem opierać się na zdjęciach. Krytykujcie ile wlezie, nie mam za dużo czasu , ale będę się starał. 2 Speedy: Edytowane 24 Listopad 2009 przez CaptainBorrow
SBT77 Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 A ile lat rysowałeś/malowałeś w technikach tradycyjnych ? Bez tego trudno mi coś powiedzieć. Pytam bo widzę, że dobrze trzymasz formę i masz pewne praktyczne nawyki, które są charakterystyczne dla ludzi którzy już trochę malowali.
CaptainBorrow Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 2 lata, ołówek, chodziłem na kurs rysunku architektonicznego. Ale ołówkiem słabo rysuję :/
Urbanboogie Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 targowisko i miasto wygladaja rewelacyjnie
dezzed Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Witam. miasto świetne, podoba mi się też głowa rycerza, choć wydaje mi się że usta trochę za małe
emmilius Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Envi zimowy i miasto na duży plus. Jak napisał Dezz hełm rycerza ok, ładnie jak na speeda materiał pokazałeś ale postacie niestety odstają poziomem od reszty.
ICE Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Skads znam tego woja, czy to nie oby z jakiegos znanego filmu? Mitkov podobnie maluje w artrage, obejzyj jego prace na deviancie, moze ci sie spodobaja.
CaptainBorrow Napisano 29 Listopad 2009 Autor Napisano 29 Listopad 2009 Wiem, wiem jeszcze dużo pracy przede mną. Przy postaciach szczególnie Tu takie studium skóry: łącznie chyba ponad 6h :/ (oryginalnie to większa rozdzielczość). Icecold: jeśli z filmu to nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi