dezzed Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 (edytowane) Taki szybki szkic, bo faktycznie zostało mało czasu. Mam jedno pytanie czy to musi być jakiś pojazd do podróżowania w przestrzeni kosmicznej? Bo nie jest to sprecyzowane, choć sformułowanie "zagrożony świat" by coś takiego sugerował. Czy zagrożonym światem może być wyspa? Pozdrawiam. finał.............................. Edytowane 29 Listopad 2009 przez dezzed
dezzed Napisano 26 Listopad 2009 Autor Napisano 26 Listopad 2009 Ciąg dalszy prac. Doszedłem do wniosku, że jednak moja arka może latać, tam się schowa tu się obróci, coś wysunie i śmiga w przestworzach.
Rotcore Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 niezły koncepcior, ale z tym śmigiełkiem to przesadziłeś, przez to pracka nabrala wg mnie komizmu i pewnej niekonsekwencji... fajnie się składa, może te boczne dysze niech obracają się ku dołowi i działają na zasadzie silników odrzutowych or something... pozdrawiam i kibicuje
ortheza Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Nie jest sprecyzowane bo nie musi byc Świat użyty jest raczej w ogolnym znaczniu a nie jako "planeta". Wyspa czy konytnet tez jest calym "swiatem" dla ich mieszkancow.
dezzed Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 Rotcore faktycznie w tej wersji wygląda to średnio, jednak ze śmigieł wolał bym nie rezygnować. Poprawiam na inny układ teraz chyba lepiej. Ewentualnie zawsze mogą przekręcić silniki w dół. ortheza dzięki za odpowiedź, tak też myślałem ale wolałem się upewnić. Pozdrawiam.
Rotcore Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 O chamsko Ci się powiodło! Gratuluję bo generalnie świetny projekt i kolorystyka, pozdro...
dezzed Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 Urbanboogie, Rotcore dzięki za miłe słowa
Rekomendowane odpowiedzi