baza0 Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Witam ;d ciekawi mnie w jaki sposób został zrobiony ten filmik ? ;] Wskazuje że to animacja po klatkowa w macromedia flash 8. ale te ruchy myszką itd. czy po prostu wklejał zdjęcia czy jak?
baza0 Napisano 27 Listopad 2009 Autor Napisano 27 Listopad 2009 nadal nie rozumiem. więc rysuje każdą klatkę oddzielnie i robi zrzuty ekranu ? później łączy wszystkie zrzuty i powstaje film tak? Jeżeli tak to szacun dla kolegi za wytrwałość ;d
baza0 Napisano 28 Listopad 2009 Autor Napisano 28 Listopad 2009 no właśnie więc mi się wydaje że po prostu klatka po klatce rysował...w końcu w tym programie nie ma nawet takiej zakładki z tymi broniami, siekierami itd. a poza tym niezła demolka ;d
sly Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Ja bym się upierał że to co pokazane jest w filmiku, działo się naprawdę - a całość została tylko nagrana capture'm.
bartolomeo Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 kamerą nagrane. aktor to niezły kaskader.
Rekomendowane odpowiedzi