ucislaw Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Potrzebuję pomocy. denerwuje mnie bardzo drobna rzecz w programie VIZ (Viz to jest to samo co 3ds max, ale w maxie nie mam tego problemu) i nie wiem jak to wyłączyć i czy w ogóle się da. kiedy używam Pan View lub Arc Rotate wszystkie modele i bryły zamieniają się w prostokąty lub sześciany (w zależności od widoku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Nie znam VIZ, ale skoro to to samo co 3ds to proponuję przeczytać 3ds FAQ. Tam jest odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Trzeba wcisnąć O na klawiaturze, ale nie jestem w 100% pewny czy dobrze zrozumiałem pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucislaw Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2009 Dobrze zrozumiałeś, bo to działa!!!!! wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi