Cpt.Obvious Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 Ok na tym chyba skoncze pracke i pomysle nad czyms ciekawszym w temacie. Pracka ma niedosciągniecia ale nie wiem czy jest dalszy sens ją dłubać. Postaram sie w tygodniu zarzucić jakimś szkicem :)
little-ninja Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 ho ho ale sie tu goraco zrobilo ... az iskrzy ... heh bojowa atmosferka taaa tiger zmieniaj koncepcje bo cie zaszlachtuja a pozniej zaczna rzucac sie na siebie ;)
RK Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Fałdy płaszcza na dole strasznie dziwne- zprawiają wrazenie jakby miał pod nim ramę, zwłaszcza przy idealnie prostej dolnej krawędzi. Ustawienie tonów- najbliżej powinny być najsilniejsze kontrasty- u Ciebie wszędzie są równe (jeśli nie silniejsze na dalszych planach) a to trochę spłyca scenę. IMHO kolorystyka trochę za bardzo wyciszona. Świateł Ci zazdroszczę...
Cpt.Obvious Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 Obrazek juz raczej skonczyłem, pomysł byl conajwyżej średni, ale coś pozytywnego na przyszlośc z niego mam ;) Narazie szkic i myśle, że może z tym posiedze. Bardziej symboliczne, mam nadzieje że lepsze :)
Phantom Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 hmm...cięzko mi wypowiedzieć się na temat symboliki...bo nie kojarze jush BR...jednakże co do sceny...budzi we mnie mieshane uczucia...nie czuje w niej BR raczej film z pamiętnymi słowami \"Oh my God...it\'s full of stars...\" malowanie jak zawsze na wysokim levelu...tylko prosze o szczegółowe tło...i nie bój się rozszerzyć sceny nie tylko na samą pannę...:) pozdrawiam...
Kris_R Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Wrażenie jest ciekawe... jakby miała zsunąć się w przepaść lada chwila... i jej świadomość zagubienia, bezradności i lęku.... ja to widzę. Może trochę na wyrost dopowiadam, bo środków mógłbyś użyć mniej dosłownych ukazując jej psychikę, ale zapowiada się nieźle
leander Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Mi sie ten pomysl najbardziej podoba. Nakladanie maski mogloby byc rozwiazane jakby w 3 ujeciach.
tirex Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 technicznie na pewno sobie świetnie poradzisz, natomiast pomysł kiepściutki w sumie to powinienem być grzeczny, ponieważ będziesz \"jurował\", ale ja zbyt szczery chłopak jestem ;)
sly Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 hmm.. praca Tigera ... jak dla mnie super.. poziom i wogóle... nudny kadr ale chyba w tym tkwi jego urok.. pozdrawiam
geminus Napisano 12 Maj 2004 Napisano 12 Maj 2004 Druga pracka mi sie podoba. A pierwsza to chyba z \"Przeminęło z wiatrem\" Tiger czuję niesmak jak czytam:\"Nigdzie nie napisałem, że robię bez referencji\" i wcześniejsze zdanie:\"Raczej nie będzie to scena zerżnięta z filmu bo równie dobrze mógłbym tu wrzucić screeny i było by prawie to samo\".
Wert Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Wiesz Tig, najbardziej podobał mi się pierwszy szkic... Najbardziej świeży i najlepiej dowodził twoich umiejętności. Człowieku, ale masz wyczucie światła!
Rekomendowane odpowiedzi