Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok na tym chyba skoncze pracke i pomysle nad czyms ciekawszym w temacie. Pracka ma niedosciągniecia ale nie wiem czy jest dalszy sens ją dłubać. Postaram sie w tygodniu zarzucić jakimś szkicem :)

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fałdy płaszcza na dole strasznie dziwne- zprawiają wrazenie jakby miał pod nim ramę, zwłaszcza przy idealnie prostej dolnej krawędzi. Ustawienie tonów- najbliżej powinny być najsilniejsze kontrasty- u Ciebie wszędzie są równe (jeśli nie silniejsze na dalszych planach) a to trochę spłyca scenę. IMHO kolorystyka trochę za bardzo wyciszona.

Świateł Ci zazdroszczę...

Napisano

Obrazek juz raczej skonczyłem, pomysł byl conajwyżej średni, ale coś pozytywnego na przyszlośc z niego mam ;)

Narazie szkic i myśle, że może z tym posiedze. Bardziej symboliczne, mam nadzieje że lepsze :)

i_am_a_human.jpg

Napisano

hmm...cięzko mi wypowiedzieć się na temat symboliki...bo nie kojarze jush BR...jednakże co do sceny...budzi we mnie mieshane uczucia...nie czuje w niej BR raczej film z pamiętnymi słowami \"Oh my God...it\'s full of stars...\" malowanie jak zawsze na wysokim levelu...tylko prosze o szczegółowe tło...i nie bój się rozszerzyć sceny nie tylko na samą pannę...:)

pozdrawiam...

Napisano

Wrażenie jest ciekawe... jakby miała zsunąć się w przepaść lada chwila... i jej świadomość zagubienia, bezradności i lęku.... ja to widzę. Może trochę na wyrost dopowiadam, bo środków mógłbyś użyć mniej dosłownych ukazując jej psychikę, ale zapowiada się nieźle

Napisano

technicznie na pewno sobie świetnie poradzisz, natomiast pomysł kiepściutki

w sumie to powinienem być grzeczny, ponieważ będziesz \"jurował\", ale ja zbyt szczery chłopak jestem ;)

Napisano

Druga pracka mi sie podoba.

A pierwsza to chyba z \"Przeminęło z wiatrem\"

Tiger czuję niesmak jak czytam:\"Nigdzie nie napisałem, że robię bez referencji\" i wcześniejsze zdanie:\"Raczej nie będzie to scena zerżnięta z filmu bo równie dobrze mógłbym tu wrzucić screeny i było by prawie to samo\".

Napisano

Wiesz Tig, najbardziej podobał mi się pierwszy szkic... Najbardziej świeży i najlepiej dowodził twoich umiejętności. Człowieku, ale masz wyczucie światła!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności