okobogee Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Witam, mam pytanko jak nałożyć na tą ramę materiał który by opinał tak szczelnie tą ramę. Wiecie jak by był naciągnięty na ramę. Jężeli ktoś wie to prosił bym o wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okobogee Napisano 15 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2009 Hej zrobiłem coś takiego ale nie chodzi mi o taki efekt. Chodzi mi o pokrycie szkieletu całego jakby skórą. Czy wie ktoś jak cosik takiego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Wymodelować zwyczajnie. Nie ma jakiejś specjalnej techniki akurat dla skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 to jest skomplikowane zagadnienie, chyba najlepiej ręcznie edytować siatkę, najszybciej też praktycznie będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okobogee Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2009 A może macie jakieś pomysły jak by to wymodelować, aby przypominało pokryty szkielet namiętym materiałem (skórą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikifak Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 na evermotion jest tutorial jak uzyskać wygląd skóry http://www.evermotion.org/tutorials/show/7828/3dsmax-leather-in-vray, a pokrycie sam wymodeluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okobogee Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 No wielkie dzięki przyda sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi