Napisano 20 Kwiecień 200420 l wiem znowu kulki, bawilam sie oswietleniem zanikającym (wybaczcie nie znam fachowej nazwy) i jestem ciekawa waszych opini
Napisano 20 Kwiecień 200420 l 3 point light ale brakuje mi tu jakiegos bumpa na tym asfalcie i cienie są zbyt ostre moze by tak jakos główne switalo jakiegos area wstawić :).
Napisano 20 Kwiecień 200420 l scena lepiej by wygladala jakbys w centrum dodala jakis inny obiekt (moze teapot) bo teraz nie ma na czym zawiesic wzroku
Napisano 20 Kwiecień 200420 l a może coś trudnijeszego albo tak jak Myszek pisze coś wlanij na środku
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Myszek - czyżby?! Zwierzak - bo jest prawidlowo umieszczona wg praw prawidlowej kompozycji w tzw. \"mocnym punkcie\" albo \"złotym podziale\"... :) pozdro
Napisano 20 Kwiecień 200420 l jak dla mnie to jakies male zroznicowanie tych kulek:D ale to test swiatla wiec dopsz. trenuj trenuj
Napisano 20 Kwiecień 200420 l ale fajne kulki, siateczke prosze ;) nieno, spoko, śmieszna kompozycja i bump by sie zdal...
Napisano 20 Kwiecień 200420 l te kulki sa takie jakies takie same zrob zeby byly innej wielkosci (wiem sa innej wielkosci ale ... no wiesz)
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Zakomponuj to jakos, jakas dominanta by sie przydala bo ta czerwona jakos mnie nie przekonuje.
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Autor jesli chodzi o kompozycje to fakt jest zrobiona na podstawie mocnych punktow, a ja nie widze potrzeby zeby cos tam wstawic
Napisano 24 Kwiecień 200420 l napisał BLADE pora zrobic cos trudniejszego nie sądzisz...? pozdrawiam dokładnie... a co do pracki kompozycja mi sie nie podoba
Napisano 24 Kwiecień 200420 l bardziej banalnego tematu dawno nie pouszano :) ale te kulki są ładne... efekt bardzo sympatyczny...