Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Łączysz obydwa obiekty za pomocą Attach, a następnie zaznaczasz dwa verteksy leżące obok siebie i korzystasz z opcji Weld.

Napisano

mam dokładnie taki sam problem ;/ tylko u mnie niestety nie chcą się one połączyć za pomocą attach :/

OKEJ OKEJ JUŻ WIEM. OBIEKTY POWIELAME ZA POMOCĄ INSTANCE A NIE COPY ... WTEDY NIESTETY NIE Z ATTACHUJEMY ...

Napisano
OKEJ OKEJ JUŻ WIEM. OBIEKTY POWIELAME ZA POMOCĄ INSTANCE A NIE COPY ... WTEDY NIESTETY NIE Z ATTACHUJEMY ...

Zainteresuj się opcją Make Unique.

Napisano
mam dokładnie taki sam problem ;/ tylko u mnie niestety nie chcą się one połączyć za pomocą attach :/

A co się wtedy robi?

Też ostatnio miałem jakieś dziwne problemy z max'em bo nie mogłem czegoś z attachować. W ogóle ta funkcja to trochę porażka jest i widzę, że w max'ie jest z tym więcej zachodu niż w niektórych programach.

Napisano

Lex poczytaj trochę o różnicach między "instance" a "copy". Sprawdź też do czego przydaje się opcja Make Unique znajdująca sie pod stosem modyfikatorów (Stack).

Napisano

ja dokładnie modelowałem felge i zrobiłem jedno ramie a potem za pomocą array powieliłem żeby było ich pięć a potem chciałem z attachować ale w array zaznaczone było instance a nie copy :)

co do make unique to poczytam ;)

Napisano

Jeśli nie chcesz nie musisz o tym czytać. Po prostu kliknij na tę opcję mając zaznaczone swoje instancje i tyle. Będziesz mógł sobie dzięki temu attachować te części.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.