Mulholland Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Hej. Nie wiem czy też to macie ale mnie to wpienia. Podczas otwierania zapisanej scenki, zerują mi się ustawienia AA. :/. Wszystkie ustawienia są takie jak ostatnio w zapisanej scenie, a AA ustawia sie na fixed 1, a DMC na 1/4. Często jest tak że włączam render, i zapominam ustawić to na odpowiednie wartości i po godzinie widzę że wyszła kiszka. Czy ktoś wie jak zrobić żeby te ustawienia zapisywały się razem w projektem tak jak inne ustawienia vray? Pozdrawiam.
El Wieczor Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Też tak mam i też mnie to wpienia, ale nie wiem jak to zmienić. Aha, i mówisz o ustawieniach image sampling a nie AA ;)
Mulholland Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Napisano 19 Grudzień 2009 Też tak mam i też mnie to wpienia, ale nie wiem jak to zmienić. Aha, i mówisz o ustawieniach image sampling a nie AA ;) Przez AA miałem na myśli antyaliasing, czyli tak mi się wydaje image sampling. Chyba że AA znaczy co innego (jeszcze).
El Wieczor Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 jest jedno wyjście, kupić orginał Aż tak mnie nie wpienia ;)
Rekomendowane odpowiedzi