atheg Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 (edytowane) Finał: link do miniaturki do sondy: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/miniaturkadosondy-1.jpg link do dużej rozdzielczości: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/arkafinalhires.jpg Dziękuję wszystkim za wsparcie. Dzięki Waszym poradom i zainteresowaniu dotarłem do końca tego rysunku. Dla zainteresowanych odnośnik do konceptowej wersji z poprzedniego CHC (jest tam kawałek historyjki, która mi się wymyśliła i dała początek pomysłowi na moją arkę): http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=63860 Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę wszystkim startującym. Miałem się zabrac za ilustrację juz dawno ale nie jest łatwo :) Na razie szkic, jak sie prszczęści to może i rysunek z tego będzie jakis porządniejszy. Pozdrowionka Edytowane 31 Grudzień 2009 przez atheg
Mruk Napisano 24 Grudzień 2009 Napisano 24 Grudzień 2009 Zastanawiałem się kiedy wreszcie coś zamieścisz ;) Zapowiada się nieźle, powodzenia!
miriam Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 Witam A chciałbym dodać że czasu już nie za wiele ;). //Pozdr.
atheg Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 Wiem, wiem, walczę :) Szkic z kolorami, walki od groma jeszcze będzie, ale może się wyrobię przed 1-szym. Pozdro
ortheza Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 nie zapomnij o rozwalajacym sie "swiatem" miastem czy tez innym cusiem.
atheg Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 (edytowane) Myślisz, że musi być? Chyba, że nie doczytałem w regulaminie. Ale podobał mi się calkiem pomysł arki w spokojnej już chwili po katakliźmie ;) Ale jak będzie trzeba... Dzięki za uwagę w każdym razie. Na razie mały update: edit: faktycznie, apokalipsa jest obowiązkowa ;) już zaczynam myśleć jak się z nią uporać. Edytowane 28 Grudzień 2009 przez atheg
IN Flaamess Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 Kurde nie wiem czemu i nie wiem jak wy. Ale jak patrze sie na ostatni update, atheg, ja widze reke z "fuckiem" :D ...bo kciuka mi ten palec nie przypomina ;D taki fuck do gory skierowany :D pozdrawiam PS. zapomnialbym, fajne kolorki , tlyko jeszcze jakies BOOM daj i bd gites :)
atheg Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Zacząłem armageddonować i teraz światło mi się zmieni ;) Oj zobaczymy jak to wyjdzie i czy dociągne. In Flaamess: Jak zdążę to jeszcze do kciuka zasiądę, zwróciłeś mi na niego uwagę. Dzięki.
Bedyk Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 co nie dociagniesz ? jest super prawde mowiac wole poprzednia wersje bez armagedowania bo ma fajniejszy spokojny wyraz, no ale temat jest inny, a jak narazie wyglada to swietnie ps uwaga, zaczynasz brudzic po staremu ;]
Raju Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 atheg jak zawsze w formie ;) swietnie wyglada, co prawda kciuk, na co zwrocil juz uwage In Flaamess, jest za dlugi, ale poza tym Arka prezentuje sie bardzo dobrze. Meteorom przydaloby sie nadac wiecej "mocy" - sa za blade, nie czuc ognia.
atheg Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 (edytowane) Bedyk: walczę, ale jutro wyjeżdżam sobie posylwestrować a w ciągu dnia robota szczerzy kły więc wyrażam obawę ;) Też wolałem ten spokojny klimat ale jak mus, to mus. Dobrze, że zwróciłeś uwagę na brudy. Ciągnie wilka do lasu. Staram się wyeliminować to zjawisko ale ono powraca jak bumerang. Mam nadzieję, że na tym updacie już lepiej. Raju: Z tą forma to nie przesadzajmy ;) ale cieszę się, że Ci się podoba. Kciuk porawiłem, może teraz będzie bardziej 'kciukowaty". Pozdroszacun Edytowane 29 Grudzień 2009 przez atheg
atheg Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Jeszcze jedna poprawka kciuka po burzliwych obradach gremium poprawności kciuka ;) i trochę powalczyłem z dalekim planem.
m_d Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 może zrób armagedon tylko z tyłu, w tle. wtedy może na pierwszym planie ocalisz trochę spokoju z poprzednich wersji.
olaf Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 dymy cos nie leżą - nie powinny się zwężać w ten sposób. Ogolnie świetne.
atheg Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Napisano 30 Grudzień 2009 Za sugestią m_d i lorda biernaca pokusiłem się o zmianę kompozycji (ale niestety trochę na chybcika) Jak myślicie, która wersja lepsza? ola-f, aspenboy: dziękuję!
DaRoZ Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 zdecydowanie wersja ostatnia z jasnym tlem, lepiej czuc przestrzen, daj oddychac bo wczesniej ciasno troszke :) moze tym ognistym kulom zdejmij tego gryzacego kontrastu no i ta po prawej w ogole mozna by wywalic :)
atheg Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Napisano 30 Grudzień 2009 ola-f: dzięki za overpaint i inspirację DaRoZ: dziękuję, bardzo pomogłeś w podjęciu decyzji Finał w pierwszym poscie. Jest jak jest i juz tak zostanie ;)
argot Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 wydaje mi sie ze bez tego calego 'armagedonu' wygladalo to duzo lepiej, mialo swoj klimat..... niby temat wymagal ... ale sama jakos nie moglam sie przelamac i poszlam w inna strone, masz najorginalniejsza prace i napewno zaslugujesz na brawa :)
Rekomendowane odpowiedzi