Tamyl91 Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Witam, przedstawiam wam projekt krzesła komputerowego, nad którym spędziłem ok. 2 dni. Nie wzorowałem się na niczym konkretnym, trochę patrzyłem na moje własne krzesło, resztę elementów wymyślałem. W zasadzie to moja druga większa pracka :) 3ds max + v-ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Materiały masz mało przekonywujące. Wydaje się, że niczym oprócz kolorem się nie różnią. Dodatkowo widać, że jest problem z proporcjami. Siedzisko jest zbyt szerokie, oparcia malutkie, za słabo wygląda ta pięcioramienna noga. Swoją drogą dziwne jak noga może mieć ramiona. To rzuca się w moje oczy ale co ja się tam znam :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Dlaczego obraz jest tak rozciągnięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 Tak, zgadzam się co do materiałów, trochę sobie jeszcze nie radzę z nimi... A co do proporcji, to wg mnie są ok, może to siedzenie odrobinę za duże faktycznie. Generalnie krzesło jest osadzone nisko, bo tak też zazwyczaj siedzę i może dlatego obraz wydaje się rozciągnięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 no nic specjalnego, szczególnie jak na galerie. jedynie studio daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2009 Do jakiego działu powinno się dodawać zatem takie gnioty jak ten? WIP? Sorry, nie jestem dobrze obeznany w tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 nie wiem, może rendery testowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 dobrze myslisz - rendery testowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astrologos Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Obraz jest rozciągnięty z prostej przyczyny: Pilnuj aby pixel aspect w zakładce render setup/ common miał zawsze 1.0 pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
|ales| Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 jedynie DOF fajny:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi