Busiu Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 (edytowane) Witam Testuje vray, wizka zrobiona na podstawie zdjęcia z katalogu mebli black red white. Materiały moje oprócz chromu, modele też moje oprócz fotela. Soft Cinema 4d R10 i vray 1.02 Render testowy 30 min, pufa na razie prosty model potem będę poprawiał. Edytowane 29 Grudzień 2009 przez Busiu
plasti Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 render szedl dlugo, tego chromu nie widac, calkiem ladnie moze byc lepiej, hcpiter pewnie najlepiej doradzi...
dac77 Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 Szkło mleczne na plus. Żółty kolor na minus. Na książkach przydałyby się jakieś napisy.
streaker Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 ja znam to wnętrze ;) moja interpretacja, dawno, dawno już zrobiona (gdzieś nawet powinien być wątek na forum :) )
Busiu Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Napisano 29 Grudzień 2009 Witam Plasti chrom patrz = > fotel po lewej dac77, może trochę przesadziłem z intensywnością ale chciałem żywy render streaker, Jaki ten świat mały :D, fajniutki wyszedł Ci materiał skóry Twój czy gotowy, podzielisz się ustawieniami ? Dodałem parę modeli od everów, do zmiany książki i ta nieszczęsna pufa
Berger Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Dodałem parę modeli od everów, Jak ja nie lubie tego zdania. Na Twoim miejscu zmieniłbym kształt tej pufy.
streaker Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Od tego jest forum w końcu :) w sumie nic wyszukanego to nie jest ;) KLIK
Rekomendowane odpowiedzi