Napisano 28 Grudzień 200915 l Witam Testuje vray, wizka zrobiona na podstawie zdjęcia z katalogu mebli black red white. Materiały moje oprócz chromu, modele też moje oprócz fotela. Soft Cinema 4d R10 i vray 1.02 Render testowy 30 min, pufa na razie prosty model potem będę poprawiał. Edytowane 29 Grudzień 200915 l przez Busiu
Napisano 28 Grudzień 200915 l render szedl dlugo, tego chromu nie widac, calkiem ladnie moze byc lepiej, hcpiter pewnie najlepiej doradzi...
Napisano 28 Grudzień 200915 l Szkło mleczne na plus. Żółty kolor na minus. Na książkach przydałyby się jakieś napisy.
Napisano 28 Grudzień 200915 l ja znam to wnętrze ;) moja interpretacja, dawno, dawno już zrobiona (gdzieś nawet powinien być wątek na forum :) )
Napisano 29 Grudzień 200915 l Autor Witam Plasti chrom patrz = > fotel po lewej dac77, może trochę przesadziłem z intensywnością ale chciałem żywy render streaker, Jaki ten świat mały :D, fajniutki wyszedł Ci materiał skóry Twój czy gotowy, podzielisz się ustawieniami ? Dodałem parę modeli od everów, do zmiany książki i ta nieszczęsna pufa
Napisano 29 Grudzień 200915 l Dodałem parę modeli od everów, Jak ja nie lubie tego zdania. Na Twoim miejscu zmieniłbym kształt tej pufy.
Napisano 30 Grudzień 200915 l Od tego jest forum w końcu :) w sumie nic wyszukanego to nie jest ;) KLIK