naveth Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo się, ponieważ nie znaleziono d3ds9_34.dll. Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem." tak mi się porobiło po reinstalacji systemu.ponowna "instalacja aplikacji" nic nie daje. poprzednio działał normalnie...chodzi o maxa 2009 , max 9 chodzi normalnie ale nie mam z niego dotępu do features i extrasów dedykowanych tylko 2009 i jest problem może jest ktoś mądrzejszy :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Myślę źe musisz zainstalowac directx 9.0c i ponownie zainstalować maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naveth Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Myślę źe musisz zainstalowac directx 9.0c i ponownie zainstalować maxa dziękuję. zaraz próbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesol Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 wystarczy zainstalować dx'a. a maxa zostaw w spokoju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naveth Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 dzięki jeszcze raz. zainstalowałem i max działa . ładnie waży ten dx .ponad 90 mgb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Dla potomności: Wystarczy wklepać do google nazwę brakującego pliku, zessać go i wkleić do odpowiedniego katalogu. Przy systemach 32-bitowych będzie to windows32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi