dizek Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Witam czy posiada ktoś tutorial do takiego wybuchu jakiegoś obiektu co by się lekko rozwalał i jego szczątku spadały spowrotem na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 może poszukaj czegoś o rayfire tool (przykład na samym dole)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 wczoraj sie pojawił physx do maxa , w nim tez mozna zrobić wybuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Rayfiretool nawet mógłbym polecić, może korzystać z zarówno physx-a wbudowanego weń, jak i z maxowego reactora. Symulacje rozwałek obiektów robiłem na physxie i jestem zadowolony z efektów:) Tutoriale do rayfire na stronie producenta do ściągnięcia za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 wczoraj sie pojawił physx do maxa , w nim tez mozna zrobić wybuch a z kad go sciagnac?! ... szukałem ale nie moge takiego znalezc... wczesniejsza wersja NVIDIA_PhysX_Plugin_for_3ds_Max_1.0.6 cos nie chciała mi sie zainstalowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Proszę http://www.mirvadim.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Nooo dzieki...ale to jest RayFire Tool! Tam sa te nowe Phisxowe udogodnienia? Ja myslalem ze to bedzie jakis nowy silnik w Reactorze jak Havok np... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Sorry, źle przeczytałem widocznie ;p PhysX http://developer.nvidia.com/object/physx_dcc_plugins.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 a z kad go sciagnac?! ... szukałem ale nie moge takiego znalezc... wczesniejsza wersja NVIDIA_PhysX_Plugin_for_3ds_Max_1.0.6 cos nie chciała mi sie zainstalowac... sa linki na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 "Setup cannot find your 3D Studio Max installation. Please install 3D Studio Max before installing the NVIDIA PhysX plug-in for Autodesk 3ds Max. " Cos takiego mi sie pojawia jak probuje zainstalowac sciagniety plik... wie ktos moze co jest nie tak ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizleyd Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 jakiego maxa masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 3ds max 2009 ... jak kiedys wczesniej probowałem to zainstalowac (zaraz jak tylko pojawila sie na forum informacja o tym pluginie) to miałem ten sam problem... http://www.max3d.pl/news.php?id=944 jak tam przegladam ten watek to widze ze nie tylko ja nie mogłem go zainstalowac:/ help... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi