Bonifatz Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Tomala : płaski pewnie przez matcap'a którego użyłem. Jeżeli czegoś będzie za mało to dołożę w intensity i po sprawie. Tak czy siak został mi jeszcze miesiąc pracy nad ta postacią miejmy nadzieje, że jeszcze paru rzeczy się nauczę bo Zbrush to nadal dla mnie nowa rzecz. indian: sie wie!
JmTm00 Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Hej, wydaje mi sie ze gdybyś powiększył rękawy przy nadgarstkach i zrobił tam jakieś ścągacze cała sylwetka byłaby jeszcze bardziej "napompowana" to samo moim zdaniem z nogami. Ta kieszeń na udzie fajnie moze działać, machnij jeszcze kilka takich na ramionach czy gdziekolwiek moze?. Osobiście polecam przypatrzać sie jakiejś Odysejce Kubricka tam całkiem fajnie to zaprojektowali
Bonifatz Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 JmTm00 : Świetna sugestia napompowaniem rękawów ! Takich kieszonek na skafandrze będzie jeszcze z 5. Na rękawach,barkach, przedramieniu i na prawej nodze. Tak wiec jeszcze dużo pracy przede mną. Pozdrawiam!
Bonifatz Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 Kilka kolejnych elementów dodanych :
Rekomendowane odpowiedzi