Napisano 10 Styczeń 201015 l witam z racji tego ze nie pamietam kiedy siedzialem w jakis wizualizacjach postanowilem wydlubac jakis salonik, o to jego efekt.... jak zawsze maxior i vray, oraz troszku postprodukcji w ps..... renderowalo sie jakies 3h w rozmiarze 2400x1280....
Napisano 10 Styczeń 201015 l Troche słabe materiały na kanapach i fotelach. I coś z tym światłem mi nie pasuje. Modeling ok :)
Napisano 10 Styczeń 201015 l a mnie sie podoba, bardo fajnie wyszlo... moze tylko to przepalenie za mocne ja bym jednak widzial tutaj przepalone tlo ale jednak tlo a nie biale "cos"... jednakze praca to mila dla oka
Napisano 10 Styczeń 201015 l Autor dzieki temporal, juz myslalem ze same wytykanie bedzie...... marcin_ps - czas wykalibrowac monitor touch - zgodze sie jymal - jesli odnosisz sie ze swoim twierdzeniem sadzac ze to skora to sie zgodze, ale to jest skoropodobne, dlatego dalem material plastikopodobny maksymilion - kwestia gustu
Napisano 11 Styczeń 201015 l swiatlo przepalone, fotele maja za bardzo nasycona czern odcinaja sie od reszty, meble dlatego dzwinie wygladaja przez ta texture bo widac na niej powtarzalnosc postaraj sie zlikwdowac to na texturze a bedzie napewno lepiej. ogolnie pracka wyglada ok.
Napisano 11 Styczeń 201015 l może się nie znam ale mi te głośniki tam nie pasują.powinny być raczej przyczepione do sufitu lub stać w kącie.
Napisano 23 Styczeń 201015 l fajne, zgadzam sie z Temporalem - podobalo by sie bardziej gdyby kamera tak sie nie rozjezdzala, dobra rade Ci dal kolega co do camera correction czy camera shift z fiycznej vraya.
Napisano 23 Styczeń 201015 l To ujęcie też jest ciekawe, jak dla mnie bardzo dynamiczne - pytanko obiekty własnego pomysłu czy jakaś inspiracja była?.
Napisano 23 Styczeń 201015 l Autor mieszanka wybuchowa, niektore calkiem stare, robione kiedys i na plytkach pozostawiane, robilem porzadki i jakos tak wyszlo ze mi wpadly w rece, ale ogolem inspiracje>>>>> google>>>interiors.... upek bedzie pozniej, wszystko mi sie wysypuje, zaraz zaczynam format..... Edytowane 23 Styczeń 201015 l przez plasti
Napisano 23 Styczeń 201015 l Skóra na fotelach... mankament tego obrazka, jeden z głównych elementów i porządnie sknocony. guma, plastik to tak, ale nie skóra, derma. Okno... no skoro już bierzesz sobie projekt salonu, pomyśl o tym, że powinny być tam jakieś klamki czy coś. Przepalenie woła o pomstę do nieba. Lubię poprzepalać rendry, ale tutaj mamy jakąś eksplozję nuklearną za oknem. Design mebli pachnie mi taniochami z ruskiego targu. Szklany stolik... jezu powoli mam dość tych szklanych pierdów. Ogólnie: kolejna wizka z dużym oknem, szklanym stolikiem, skórzanymi meblami, jasną podłogą... Nic nowego odkrywczego, nic specjalnego. Gdybyś chociaż naprawił to miodnym światełkiem i jakimiś porządnymi shaderami... no to byłoby in plus. A tak... ciężko się na to patrzy. Za wcześnie na finished.