OZBORN Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Witam Mam nadzieję że ktoś się orientuje w tym programie. Gdy zaimportuje plik wideo i przesuwam timeline'a to wideo nie zmienia klatek... W czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 to może być problem z kodekiem, najlepiej wciągać materiał jako sekwencje obrazków kliknij prawym na footage -> properities i zobacz czy masz komunikat Codec: unknow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OZBORN Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Tak to wygląda ========== Ok. Przekonwertowałem AVi na pojedyncze klatki .jpg i wszsytko ładnie śmiga dzięki :) ========== Niestety pojawił się kolejny problem. Nie chce zakładać nowego tematu więc wolę umieszczać swoje problemy dalej w tym wątku. Ładuje klatki filmu w projekt. Wszsytko ok. Naciskam przycisk "Auto Track" Tworzą się ścieżki "X'ów" ale tylko do klatki 24 i wyskakuje błąd: Naciskam "Okay" i wyskakuje kolejny error. Po wciśnięciu "Abort" wszystko wraca do stanu początkowego (po wgraniu klatek wideo) Co oznaczają te komunikaty? jak mógłbym ich się pozbyć? Czy to nie jest problem z klatkami wideo? Wcześniej nie miałem takich Errorów... ====================== I znowu mi się udało ;}} Mała drobnostka przeszkadzała..wystarczyło jedynie odznaczyć w Tracking paramters > Guided tracking I to wszystko :) Edytowane 12 Styczeń 2010 przez OZBORN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi