Napisano 24 Kwiecień 200420 l Dzisiaj zaczełem robić moją obudowe i narazie mam coś takiego.Są błędy ale postaram sie jeszcze dziś je poprawić.
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Kolejny komp... Narazie wszystko ok PS. Fajną masz tę \"skrzynkę\" :D Pozdr
Napisano 24 Kwiecień 200420 l może zmien nieco materiał na obudowę albo dodaj jakieś światło. bo naprawdę prawie nie widać zadnych szczegółów... stacji dyskietek to już w ogóle nie widać a monitor mam rozjasniony prawie na maksa
Napisano 24 Kwiecień 200420 l wiesz co dodaj gloosa do czarnego materialu razem z reflectem....bedzie lepiej....uwiez gloos na 70
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Narazie jest ok ale mam nadzieje, że wszystkie diody nie beda sie świeciły na chura (wszystkie na raz)
Napisano 9 Maj 200420 l Autor I po długiej przerwie update.Teraz zauważyłem bugi na przodzie obudowy.Bede musiał je poprawić.
Napisano 9 Maj 200420 l co do materialu obudowy do wymiany, narazie niewiele pokazales jak zrobisz wszystko bedzie co oceniac :) obudowa jak obudowa:)