rosikowski Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 (edytowane) otwieram wątek xD ...: John Steall EDIT ...: koniec...: pewnie mnie zjedziecie za nogi oryginalna rozdziałka całości : Edytowane 31 Styczeń 2010 przez rosikowski
Rotcore Napisano 24 Styczeń 2010 Napisano 24 Styczeń 2010 Trochę gumowa postawa, i co tak sobie paraduje z gołą (przesadnie napiętą jakby uprawiał kulturystykę) klatą? a sepsa czychaa... w nogach/postawie nie czuć jego masywności/ciężkości wygląda trochę jakby mial zaraz odfrunąć albo się odbić na tych puchowych butach... pozdro
miriam Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 PRZYPOMINAM, w niedzielę kończymy ;). //Pozdr.
rosikowski Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 (edytowane) Rotcore napięta klata ? no cóż wybieranie referencji z magazynu Muscular development było złym pomysłem, dzięki za uwagi ale ten czas szybko leci xD tego już będę kończył ...: na razie skupiłem się na zbroi Next Step ... xD no i teraz muszę znaleźć jakieś refki butów; nóg; spodki etc... Edytowane 30 Styczeń 2010 przez rosikowski
rosikowski Napisano 31 Styczeń 2010 Autor Napisano 31 Styczeń 2010 Finish, standardowo w pierwszym poście
Rekomendowane odpowiedzi