MalwiX Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Witam, Mam jedno, bardzo proste pytanko: jak przywrócić wszystkie domyślne opcje w 3ds max 6? Za odpowiedzi z góry dzięki :)
VGT Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 zazwyczaj: customize -> revert to startup layout. jesli nie ruszy, można spróbować: customize -> load customUI scheme - wybrać plik \'defaultUI\'
MalwiX Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Nie poskutkowało :( Nie chodzi o sam layout, tylko o wszystkie opcje, wiem, że można odinstalowac, usunąć wpisy i zainstalować ale po co? To tylko opcje :)
VGT Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 ale jakie opcje konkretnie - daj przykład podane przez mnie opcje przywracają standardowy tab panel, opcje w menu, quady....
MalwiX Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Napisano 25 Kwiecień 2004 Hiehie, to było takie proste ;) Wielkie dzięki! Jest na tym forum jakis sposób oddawania głosów? :) Wracam do roboty, 3ds max rulez!
kozioo Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Aby oddać głos na swojego ulubionego usera wyślij sms o treści \"super x\" (gdzie x jest ksywką użytkownika) pod numer 7666 :]
Nimrod Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 napisał kozioo Aby oddać głos na swojego ulubionego usera wyślij sms o treści \"super x\" (gdzie x jest ksywką użytkownika) pod numer 7666 :] Chyba 997
Rekomendowane odpowiedzi