Napisano 25 Kwiecień 200420 l Witam, Mam jedno, bardzo proste pytanko: jak przywrócić wszystkie domyślne opcje w 3ds max 6? Za odpowiedzi z góry dzięki :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l zazwyczaj: customize -> revert to startup layout. jesli nie ruszy, można spróbować: customize -> load customUI scheme - wybrać plik \'defaultUI\'
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor Nie poskutkowało :( Nie chodzi o sam layout, tylko o wszystkie opcje, wiem, że można odinstalowac, usunąć wpisy i zainstalować ale po co? To tylko opcje :)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l ale jakie opcje konkretnie - daj przykład podane przez mnie opcje przywracają standardowy tab panel, opcje w menu, quady....
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor Hiehie, to było takie proste ;) Wielkie dzięki! Jest na tym forum jakis sposób oddawania głosów? :) Wracam do roboty, 3ds max rulez!
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Aby oddać głos na swojego ulubionego usera wyślij sms o treści \"super x\" (gdzie x jest ksywką użytkownika) pod numer 7666 :]
Napisano 25 Kwiecień 200420 l napisał kozioo Aby oddać głos na swojego ulubionego usera wyślij sms o treści \"super x\" (gdzie x jest ksywką użytkownika) pod numer 7666 :] Chyba 997