Napisano 22 Styczeń 201015 l Witam! Wybrałem NN, na razie wstępny koncept nad designem szczególnie się nie zastanawiałem... myślę, że bedzie w stylu ala mad max, czyli skóra plus jakieś metalowe graty... pozdro Finish: Praca wymaga jeszcze sporo szlifów bo jest sporo niedociągnięć i błędów, ale cóż może innym razem... mam nadzieję, że moja wersja NN się spodoba, pozdrawiam Edytowane 31 Styczeń 201015 l przez Rotcore
Napisano 31 Styczeń 201015 l Autor Pora to pokolorować... nie wiem czy się wyrobię jeszcze rzut i detal... zobaczymy Edytowane 31 Styczeń 201015 l przez Rotcore
Napisano 31 Styczeń 201015 l dobra mordka, noga już mniej mi pasuje, poza lekko- gejowata ?, tylko nie koloruj go na różowo xD ta czupryna ze szkicu świetnie pasowała szkoda że zmazałeś ...xD
Napisano 31 Styczeń 201015 l Autor hehehe... nad postawą muszę na przyszłość popracować, cóż teraz niech sobie będzie słaby gej bez różu :P pora odpocząć, kolorystycznie mniej więcej będzie tak Edytowane 31 Styczeń 201015 l przez Rotcore